Vacature Hairstylist(e)


Een strakke bob, fijne babylights, een technische cut en een goed gesprek. Als haarstylist(e)  bij Hairpoint kan jij het allemaal! In jouw stoel voelen mensen zich welkom, komen klanten tot rust en gaan ze tevreden de zaak weer uit. Én ze komen terug, voor jou!
Beheers jij het kappersvak of wil je het kappersvak leren? Lees de vacature en kom erachter dat Hairpoint geschikt voor jou is. 
 

Wat ga je doen?
In het vak van haarstylist(e) is geen dag hetzelfde. Om negen uur open jij de deuren voor de klanten die een afspraak hebben gemaakt of voor klanten die vanochtend hebben beslist om voor een andere coupe te gaan. In de agenda zie je staan dat jij vandaag gaat wassen, knippen en modelleren. Toevallig weet je dat je buurvrouw vandaag vrij is en waarschijnlijk langskomt voor een nieuwe kleur en  permanent.

Niet alleen geeft iedere behandeling variatie aan jouw dag, ook heb je veel verschillende gesprekken met klanten. Jouw communicatieve vaardigheden en vlotte babbel zorgen ervoor dat de klant letterlijk en figuurlijk stralend de deur uit gaat.

Hairpoint verkoopt ook verschillende producten, zoals CHI en Keune. Als haarstylist(e) ben je allround; knippen, kletsen, plannen, adviseren en salen! 
 

Wat bieden wij aan een haarstylist(e)?

 • Een goed salaris conform CAO afhankelijk van relevante werkervaring
 • Vaste uren per week; tussen de 23 en 38 uur (uren in overleg)
 • Een baan voor langere periode! 
 • Een goed inwerktraject om de kneepjes van het vak te leren
 • Een professioneel en gezellig team! 
   

Ben jij onze nieuwe haarstylist(e)?
Jij staat altijd voor de klant klaar met je goede luistervaardigheden en adviseert over de gewenste look, daarnaast

 • Ben je leergierig en bereid om jezelf verder te ontwikkelen
 • Heb je affiniteit met het kappersvak
   

Jouw werkomgeving bij Hairpoint
Hairpoint heeft zich gevestigd in Hoogkerk, Selwerd, Vinkhuizen, de Wijert, Winsum en Zuidhorn. In iedere zaak staan per dag gemiddeld drie haarstylistes / haarstylisten om de klanten in hun wensen te voorzien.

En verder?
Kun je niet wachten om kennis te maken met Hairpoint en je vaardigheden te laten zien? Of wil je jezelf verder ontwikkelen? Solliciteer direct via nadia@hairpoint.eu en maak je interesse kenbaar! Spreken we elkaar vandaag nog?