Kapsalon Hairpoint

Persoonlijke kappersbehandeling

Wassen, knippen, modeleren, kleur en permanent zijn behandelingen die voor ieder persoon anders zijn. Alle technische gegevens van uw behandeling worden in onze computers opgeslagen. Bij uw volgende bezoek worden de gegevens opgevraagd zodat u altijd een persoonlijke kappersbehandeling krijgt.

Planning-systeem

Team Hairpoint werkt volgens een gericht planning-systeem, wat zorgt voor een zo kort mogelijke wachttijd en een correcte en snelle behandelingstijd volgens afspraak. Dit betekend dat u telefonisch of via het internet een gewenste behandeling kunt laten inplannen, u heeft dan geen wachttijd. Bij verhindering vragen wij u gemaakte afspraken af te bellen.

Zonder afspraak

U heeft natuurlijk ook de mogelijkheid om zonder afspraak binnen te lopen. De kans bestaat dat u even moet wachten. Gun uzelf een beetje ontspanning onder het genot van een kopje koffie of thee. Laat u inspireren van de vele mogelijkheden die onze salons u te bieden hebben.

Garantie

Mocht er zich in de toekomst, ondanks alle voorzorg, toch iets voor doen waarover u niet tevreden bent dan horen wij dit graag van u. Uw probleem wordt altijd correct opgelost en is voor ons een kans om te verbeteren. Bij kleur en/of permanentklachten geven wij alleen garantie wanneer er ook professionele producten van Hairpoint gebruikt zijn.

Vragen

Mocht u nog vragen hebben over Hairpoint dan helpen wij u graag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs bij een van onze salons.